Card BRD pentru suporterii Dinamo

19 aprilie 2011

Sursa: efin.ro

Dinamo Bucuresti lanseaza MultiCard Suporter, un nou mijloc de plata care le ofera suporterilor echipei bucurestene posibilitatea de a-si personaliza cardurile bancare cu fotografii ale jucatorilor preferati sau cu imagini din viata echipei favorite.

MultiCard Suporter permite personalizarea si accesul pe stadion direct cu cardul, datorita integrarii tehnologiei contactless. Pe langa functiile obisnuite, cip-ul cardului poate gestiona fie un abonament la meciurile echipei Dinamo, fie un portofel electronic ce poate contine un bilet de acces pe stadion.

"Legatura noastra cu sportul este traditionala. Pretuim sportul romanesc, valorile sale si pe cei mai mari campioni ai sai. Lansand MultiCard Suporter, dovedim ca noile tehnologii cip si contactless pot avea aplicatii dintre cele mai diverse, transformand cardul bancar intr-un element de identificare cu echipa favorita", a spus Gheorghe Marinel, Secretarul General al BRD-Groupe Societe Generale.

BRD este prima banca din Romania care a extins la nivel national reteaua de acceptare a cardurilor contactless Instant Pay, precum si prima care le-a oferit clientilor sai posibilitatea de a-si personaliza cardul A la Carte cu fotografia preferata.


inapoi la lista articolelor