PARTENERIAT DINAMO-BRD. MultiCard Suporter Dinamo

18 aprilie 2011

Sursa: fcdinamo.ro

Premiera in Romania: Personalizare cu imagini ale fotbalistilor preferati, abonament si solutie de acces pe stadion - toate intr-un singur card bancar, oferit de BRD

Comunicat de presa

Bucuresti, 18 aprilie 2011. BRD-Groupe Societe Generale si clubul de fotbal Dinamo Bucuresti le ofera fanilor echipei bucurestene posibilitatea de a-si personaliza cardurile bancare cu fotografii ale jucatorilor preferati sau cu imagini din viata echipei favorite, prin intermediul unui nou mijloc de plata - cardul MultiCard Suporter, emis sub insemnele MasterCard.

Noul card permite atat personalizarea, cat si accesul pe stadion direct cu cardul, datorita integrarii tehnologiei contactless. Aceste evolutii se adauga functionalitatilor unui card contactless, dar si celor binecunoscute ale unui bancar standard (plati la comercianti sau plati de facturi la bancomat, retragere de numerar). Cip-ul cardului poate gestiona cu usurinta fie un abonament la meciurile echipei Dinamo, fie un portofel electronic ce poate contine un bilet de acces pe stadion.

Initiativa este o premiera in domeniul marketingului bancar si sportiv, BRD-Groupe Societe Generale si Dinamo incheind primul parteneriat de acest tip din Romania. "Legatura noastra cu sportul este traditionala. Pretuim sportul romanesc, valorile sale si pe cei mai mari campioni ai sai. Lansand MultiCard Suporter, dovedim ca noile tehnologii „cip” si „contactless” pot avea aplicatii dintre cele mai diverse, transformand cardul bancar intr-un element de identificare cu echipa favorita. Fireste, am tinut cont de faptul ca sportul in general - si fotbalul in special - aduce emotii si bucurii in viata fiecaruia dintre noi", a spus Gheorghe Marinel, Secretarul General al BRD-Groupe Societe Generale.

"Fiecare club Isi doreste sa Isi aduca suporterii cat mai aproape. Acest proiect este o facilitate in plus pentru ei si ne apropie mai mult de ceea ce inseamna relatia club-suporteri intr-un fotbal civilizat. Urmeaza sa dezvoltam si alte facilitati adiacente acestui card, cum ar fi un program de reduceri de care sa beneficieze posesorii lui", a declarat Nicolae Badea, Presedintele FC Dinamo.

"Inovatia s-a dovedit o carte castigatoare, chiar si in perioada de criza", spune Denisa Mateescu, General Manager pentru Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe. "Ne bucuram ca dupa rezultatele bune ale Instant Pay, primul proiect national contactless, dezvoltat de BRD si bazat pe MasterCard PayPass, platile rapide se extind pe stadion. Datorita traficului mare si cerintei de tranzactionare rapida, specifice stadioanelor, suntem siguri ca exista premise de succes pentru programul BRD MultiCard Suporter."

"Speram ca un numar cat mai mare de suporteri ai clubului Dinamo sa se bucure de confortul platilor rapide, contactless, la stadion sau in oricare punct de acceptare din tara sau din toata lumea", a declarat la randul sau Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe. "Suntem si noi suporteri si vrem ca atunci cand microbistii decid sa vada un meci pe stadion, sa Isi petreaca cel mai mult timp in tribune, nu asteptand la coada."

BRD este prima banca din Romania care a extins la nivel national reteaua de acceptare a cardurilor contactless „Instant Pay”, precum si prima care le-a oferit clientilor sai posibilitatea de a-si personaliza cardul „A la Carte” cu fotografia preferata. BRD-Groupe Societe Generale are 2,2 milioane de carduri valide si opereaza o retea de aproximativ 1.500 de ATM-uri si peste 21.000 POS-uri.

BRD-Groupe Societe Generale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro. Grupul are peste 160.000 de angajati in toata lumea, pe trei activitati cheie:
- Retail banking si servicii financiare
- Global Investment Management & Services
- Corporate & Investment Banking

Unul dintre cele mai importante cluburi de fotbal din Romania, FC Dinamo Bucuresti este un brand national, cunoscut peste tot in lume pentru performantele interne si internationale. Fondat in 1948, FC Dinamo Bucuresti a castigat 18 titluri nationale, 12 Cupe ale Romaniei si Supercupa Romaniei, fiind prima echipa din Romania calificata in semifinalele celei mai importante competitii europene la nivel de cluburi, Cupa Campionilor Europeni.


inapoi la lista articolelor