Pontaj si control acces cu KeyPont

5 decembrie 2004

Sursa: Afaceri bihorene   |   Roxana Butiuc

Cu un simplu card si tehnologia furnizata de DEC, un manager poate sti exact cine si cand a intrat in unitate. Este vorba de solutia inteligenta de pontaj care vine in sprijinul conducatorilor de firme. Cei de la DEC propun sistemul electronic KeyPont de confirmare a prezentei, pentru o mai buna monitorizare a angajatilor.

Conceput pentru piata din Romania

Pe langa controlul accesului care poate fi cu sau fara monitorizare, un soft bine ales ofera un surplus de posibilitati. De exemplu, o facilitate poate fi exportul catre softul de salarizare (orele lucrate). Raportat la alte solutii de pontaj, se observa ca complexitatea softurilor DEC fata de altele existente pe piata. Majoritatea softurilor ofera informatii simple: intrari-iesiri. KeyPont ofera insa o multitudine de rapoarte privind monitorizarea prezentelor, absentelor si rapoarte de actiune. Produs dupa o experienta de noua ani de specialistii de la DEC, softul este conceput in Oradea si este adaptat pentru piata din Romania. Acesta a fost dezvoltat conform unor cerinte formulate de clienti. Avantajul solutiilor inteligente DEC este ca acestea pot fi adaptate in functie de cerintele utilizatorului, pe cand la cele aduse din afara adaptabilitatea este limitata.

Solutia KeyPont se preteaza in special pentru firmele de productie cu peste 50-100 angajati, unde se doreste o rigurozitate a prezentei. In Oradea, de exemplu, aceste solutii sunt deja implementate la firme precum: ExMOB, G&M Lupo, Briltex, Limtex.

Consultanta gratuita

Pentru firmele care au nevoie de un astfel de sistem, DEC ofera consultanta gratuita pentru configurarea unui sistem de pontaj, dupa care se prezinta oferta, iar clientul urmeaza sa ia decizia.

Costurile depind foarte mult de configuratie (sistemele pot fi de pontaj sau control acces). Pentru aproximativ o suta de angajati, costul implementarii solutiei KeyPont se situeaza undeva la 1.000 EUR, deci investitia pentru un angajat este de 10 EUR. Avantajul este ca investitia se face o singura data. Dupa implementarea solutiei, in timp se pot adauga noi terminale, in functie de necesitatile companiei.

inapoi la lista articolelor