Suporterii Stelei isi vor putea achizitiona bilete online la meciurile de pe teren propriu

13 iulie 2009

Sursa: Stelisti.ro

Steaua a lansat astazi sistemul de ticketing online care va fi disponibil la primul meci de pe teren propriu al gruparii din Ghencea, dupa cel cu Ujpest. Astfel, suporterii isi vor putea procura biletele de pe site-ul oficial al clubului, la sectiunea "online tickets".

Prima partida la care va fi implementat noul sistem va fi cea din turul trei preliminar al Ligii Europa, daca ros-albastrii se vor califica. Altfel, fanii isi vor putea cumpara bilete online abia pentru meciul cu CFR Cluj, programat in etapa a doua.

Pentru a beneficia de acest sistem, este necesara crearea unui cont pe site-ul clubului.

Vanzarea online nu va functiona cu trei zile inaintea disputarii jocului, tocmai pentru ca tichetele sa fie livrate la timp la domiciliu.

Suporterii care nu vor opta pentru livrarea tichetelor acasa, vor putea sa le ridice de la casa de bilete cu numarul 30 de la stadionul din Ghencea, cu ajutorul cartii de identitate.

Clubul din Ghencea este singurul din Romania care are un sistem propriu de ticketing online, integrat cu cel existent deja la casele de bilete ale stadionului. Sistemul a fost dezvoltat impreuna cu firma DEC, partener traditional al clubului din Ghencea, ce promoveaza brandul "KeyTicket STADIUM".

inapoi la lista articolelor