IMM-urile, pilon principal in afacerile UE

21 noiembrie 2007

Sursa: Agora News

Miercuri, 21 noiembrie 2007, reprezentantii mediului de afaceri din judetele Brasov si Covasna s-au reunit la Brasov, in cadrul celei de-a 25-a editii a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile). Organizata de Agora Media, a doua editie SolePAD Brasov s-a desfasurat in sala Europa a Hotelului Aro Palace.

Solutiile la cheie sunt solutii 100% functionale. Marius Georgescu, IT Sales Manager la DEC IT, o companie cu 16 ani de activitate si experienta in dezvoltarea si implementarea solutiilor IT la cheie, a amintit la SolePAD cele peste 1000 de solutii IT dezvoltate si implementate de companie pana in prezent, punand accent pe aplicatiile introduse in premiera in Romania – KeyTicket, KeyPont si DEC Eye. Valoarea adaugata de DEC pentru utilizatorul final este tocmai accesul la toate aceste noi tehnologii.

Potrivit unor date statistice furnizate de Comisia Europeana, 99% din companiile care activeaza in Uniunea Europeana sunt firme mici si mijlocii. Dorinta principala a acestor firme este sa fie intelese.

Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a adus cu sine obligatia de a aplica aceleasi reguli ca si celelalte state membre, implicit necesitatea armonizarii legislative. In intervalul 2007-2013, Uniunea Europeana va aloca 558 milioane euro pentru domeniul IT&C.

SolePAD este programul de conferinte unde firmele pot afla cum si cu ce pot realiza cele doua imperative ale managementului modern: folosirea sistemelor informatice si eficientizarea cheltuielilor. Management modern si eficient inseamna viteza de reactie la miscarile pietei si cerintele clientilor, respectiv control eficient al costurilor.

inapoi la lista articolelor