SolePAD Oradea, informatii vitale pentru afaceri

20 septembrie 2007

Sursa: Agora News

Miercuri, 19 septembrie 2007, oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj s-au reunit la Oradea, in sala de conferinte a Hotelului Nevis din localitate, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile). Organizat de Agora Media impreuna cu Federatia Patronilor Bihor, SolePAD Oradea s-a aflat la a doua editie.

In deschidere, Constantin Badea, Director General in cadrul Camerei de Comert si Industrie Bihor, a salutat organizarea unui nou eveniment SolePAD la Oradea, mentionand ca este extrem de necesar ca mediul de afaceri sa fie cat mai bine informat, pentru a oferi produse si servicii competitive pe piata europeana, la preturi mult mai mici decat cele actuale.

Rozalia Ibolya Biro, Viceprimar al Municipiului Oradea, a subliniat ca este foarte important ca solutiile create de IMM-urile din Romania sa aiba o platforma adecvata de promovare. La ora actuala, cand IMM-urile se afla intr-o faza de consolidare, acestea trebuie sa aiba in vedere imbinarea managementului resurselor umane cu datele furnizate de sistemele informatice, si mai ales, sa manifeste o deschidere totala pentru solutii IT complete. Ioan Lucian, Presedintele Federatiei Patronilor Bihor, a conchis ca includerea pentru a doua oara a municipiului Oradea pe harta SolePAD, este o dovada ca mediul de afaceri local este foarte activ. In acest context, Ioan Lucian le-a transmis oamenilor de afaceri prezenti in sala ca trebuie sa inteleaga ca deschiderea pentru colaborare si informatie este vitala.

Sectiunea dedicata solutiilor IT&C a fost deschisa de compania DEC IT, parte a grupului DEC, cunoscuta pentru prima implementare in Romania a unei solutii de ticketing bazata pe tehnologie RFID. Marius Georgescu, Director de Vanzari al DEC IT, a amintit si alte cateva motive de mandrie ale companiei: KeyPont – solutie control acces si pontaj, DEC Eye – solutie de supraveghere video, Key Ticket – solutie de ticketing, Key SFA – solutie pentru vanzari mobile si Key TrackGPS – solutie pentru managementul flotei de transport.

inapoi la lista articolelor