SECURITATE MAXIMA!

7 august 2007

Sursa: ProSport

Argaseala a prezentat noul sistem de ticketing

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a explicat ieri cum se va face intrarea la meciurile ros-albastrilor din acest sezon.

Oficialul stelist a facut si o demonstratie a noului sistem, timpul de intrare in stadion fiind cronometrat la 20 de secunde. Turnichetii au fost instalati langa vechile porti de iesire din stadion, sistemul fiind garantat pentru o perioada de 20 de ani. "Aplicatia este compusa in primul rand dintr-un sistem de ticketing, prin care persoanelor care se prezinta la case li se vor elibera biletele pe baza actului de identitate. Tichetul are doua sisteme de securitate, unul vizibil si unul invizibil", a declarat Argaseala. Oficialul ros-albastrilor a specificat ca accesul la porti se face pe baza unui cod de bare de pe bilet, care deblocheaza un turnichet. "In acel moment, o camera va inregistra figura celui care intra. Astfel, se poate contoriza ce spectator a intrat cu biletul respectiv si vom sti cu exactitate numarul de spectatori prezenti", a explicat presedintele Stelei.

Noul sistem de ticketing se va aplica incepand cu meciul de maine, impotriva lui Zaglebie. "In trei ore si jumatate este suficient timp sa intre toti spectatorii. Probabil ca o sa mai existe inadvertente, mai ales ca nu toti suporterii vor sti cum sa procedeze", a spus oficialul stelist. "Nu se pot face falsuri, deoarece biletele vor fi verificate, iar aparatele nu mint. Cred ca acest sistem va usura accesul spectatorilor si vor fi eliminati cei care recurg la practici necinstite", a incheiat Argaseala.

inapoi la lista articolelor