Omor la bilete

7 august 2007

Sursa: Gazeta sporturilor

Fanii Stelei s-au calcat ieri i picioare pentru un tichet la meciul cu Zaglebie. Agitate mare ieri in Ghencea. S-au pus in vanzare biletele pentru returul cu Zaglebie si pentru cei care nu sunt abonati. Casele de bilete au fost luate cu asalt atat datorita faptului ca meciul este foarte important, dar si pentru ca la arena din Ghencea a fost implementat un nou sistem de acces, cel de ticketing, unic in Romania.

Ce presupune acesta? Ca fiecare persoana va intra pe baza unui bilet personalizat care contine doua coduri, unul cu datele despre respectivul joc si un altul, mascat, de siguranta. Acestea vor fi introduse intr-un aparat montat la fiecare intrare, care va permite accesul pe baza electronica. Nimeni nu poate folosi de doua ori biletul, iar cine intra si apoi iese nu mai poate intra. De asemenea, fiecare fan va fi fotografiat cand baga biletul in respectivul aparat si va fi pastrat in baza de date, urmand sa suporte consecintele in cazul in care provoaca acte de vandalism pe stadion.

  • huliganii vor fi mult mai usor indentificati si numele lor va fi blocat in softul sistemului, blocandu-li-se accesul la meciurile urmatoare
  • se va sti cu exactitate numarul spectatorilor la toate meciurile
  • se va opri specula cu bilete
  • nu vor putea intra persoane beneficiind de "bunatatea" paznicilor
  • nu se va mai putea intra cu bilete contrafacute

Mai sunt bilete

Dupa ce in primele zile s-au vandut 3.500 de bucati, ieri au fost epuizate alte 6.000 de bilete. Cum Steaua a tiparit 25.000 in total, se vor putea achizitiona tichete si in cursul zilei de astazi, casele fiind deschise intre orele 10:00 si 18:00.

inapoi la lista articolelor