Din cauza turnichetilor, supraponderalii nu mai pot vedea meciurile ros-albastrilor

7 august 2007

Sursa: Evenimentul zilei

Steaua a prezentat ieri noul sistem de acces in interiorul stadionului, care va fi folosit, in premiera, la meciul cu Zaglebie Lubin, programat maine seara, de la ora 20.30 (in direct la Pro TV). Suporterii "ros-albastrilor" trebuie sa se prezinte de acum inainte la casele de bilete cu un act de identitate, iar datele vor fi introduse intr-un sistem computerizat.

Tichetele nu pot fi falsificate, deoarece au doua elemente de siguranta, unul vizibil, altul invizibil. Intrarea in arena se face dupa sistemul de la metrou, cu singura diferenta ca nici n-ai cum sa te bagi pe dedesubt, nici sa sari pe deasupra, deoarece increngatura de bare ("turnicheti") impiedica orice miscare.

Mai mult, persoanele mai corpolente vor avea mari probleme, deoarece spatiul este foarte stramt. Nici persoanele cu handicap nu au porti speciale. Oficialii Stelei sustin ca noul sistem de ticketing va impiedica si specula, deoarece nimeni nu poate achzitiona cu propriul act de identitate mai mult de patru bilete la fiecare meci.

Suporterul care va cumpara cu propriul buletin mai multe tichete va raspunde de comportamentul celor carora le-a mai dat bilete. Sistemul este garantat 20 de ani. Ieri, la portile stadionului Steaua, suporterii veniti sa ia bilete pentru jocul cu Zaglebie protestau pentru ca inregistrarea datelor din buletin necesita mult timp.

inapoi la lista articolelor