Solutii pentru afaceri

3 iunie 2005

Sursa: Jurnalul bihorean   |   Dan Birta

Oradea (D.B.) – Hotelul Dacia Continental din Oradea a gazduit ieri cea de-a treia conferinta SOLePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile) din domeniul IT&C organizata de Agora Media.

In cadrul conferintei au fost prezentate solutii si oferte pentru afaceri eficiente si durabile de catre o serie de firme din domeniul IT&C. Participantii din sala au avut posibilitatea de a pune intrebari prezentatorilor de lucrari.

La lucrari au fost prezentate mai multe solutii din domeniul IT&C pentru cresterea eficientei in afaceri si pentru durabilitatea lor.

Punctul de pornire a fost concurenta la care oamenii de afaceri din Romania trebuie sa se astepte o data cu integrarea in UE.

 
[...]

Pentru integrare fara emotii

Conferinta de la Continental a prezentat Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile

Oradea – Organizarea de catre Agora Media la Oradea a celei de-a treia conferinte SOLePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile) spune ceva despre importanta Oradiei pe harta Romaniei.

Acest lucru a fost evidentiat si de primarul Oradiei, Petru Filip, in cuvantarea sa. "Oradea este unul dintre polii importantei de dezvoltare economica a Romaniei. Participarea mea la aceasta intalnire are nu numai un caracter decorativ, ci si unul participativ, pentru ca si administratia locala devine un partener in domeniul IT", a precizat primarul.

Lucrari si produse

La conferinta de ieri de la Hotelul Dacia Continental, au mai fost prezenti Romulus MAIER – director general Agora Media, Daniel GRUIA– consilier personal al ministrului MCTI, Ioan LUCIAN – presedintele Federatiei Patronilor Bihor, precum si oameni de afaceri din domeniul IT&C.

In cadrul lucrarilor conferintei au fost prezentate mai multe lucrari si solutii din domeniul IT&C pentru cresterea eficientei in afaceri si pentru durabilitatea lor. Punctul de pornire a fost concurenta la care oamenii de afaceri din Romania trebuie sa se astepte o data cu integrarea. "Integrarea este pentru unii o veste buna, iar pentru altii o veste mai putin buna. Mai putin buna pentru cei care nu vor putea face fata competitivitatii", este de parere consilierul Daniel Gruia. Consilierul a invitat totodata firmele din Romania care folosesc produse IT&C sa se uite, inainte de a importa un produs, si la cele autohtone.

O parte a conferintei a fost ocupata cu prezentarea de lucrari de catre CG&GC – prin Noemi Dosa, decIT prin directorul general Ioan MANG, Infosoft – prin Laviniu Gabor, Romtelecom, Coface Intercredit si Brinel. Cei interesati au avut ocazia sa puna intrebari prezentatorilor de lucrari.

continuare
inapoi la lista articolelor