ADVANTECH ADVANTECH este producatorul principal de echipamente pentru produsele si serviciile inovative ale ePlatform, inca din 1983. Inovator prin definitie, ADVANTECH ofera platforme de computer de inalta calitate si performanta la care adauga servicii de customizare cu valoare adaugata pentru integratori de solutii.
Arecont Vision ARECONT VISION este lider in fabricarea camerelor megapixel cu IP de inalta performanta. ARECONT VISION este o companie multinationala, cu sediul in Canada, si reprezentante in SUA si Rusia, ocupandu-se cu dezvoltarea si fabricarea de sisteme de supraveghere video multi-megapixel, in timp real.
CUSTOM CUSTOM este o companie multinationala infiintata in 1992 in Italia, si avand astfel o experienta indelungata in dezvoltarea de produse mechatronice. CUSTOM este lider european ca furnizor de echipamente: POS (Points of Sale – Puncte de vanzare), OEM (Original Equipment Manufacturer) si GLB (Gamming Lottery Betting – Loterie si Pariuri). Inca de la inceput, tinta CUSTOM este ca toate etapele technice, proiectele electronice si mecanice, driverele si utilitarele sa fie realizate intern, in cadrul companiei.
KABA KABA este unul din cei mai mari jucatori ai industriei de securitate. Compania este cel mai renumit producator mondial de echipamente inovative si extrem de cuprinzatoare pentru segmentul de control acces in zone publice si intreprinderi: turnicheti, bariere, usi batante, usi culisante, usi rotitoare si usi de siguranta.
NOAX NOAX este lider in fabricarea de PC-uri industriale fiabile si de rezistenta inalta. Compania are in spate multi ani de experienta in dezvoltarea si producerea de PC-uri cu touch-panel special proiectate pentru operare pe termen foarte indelungat, in conditii de productie extrema. Fie ca sunt supuse vibratiilor, socurilor, umiditatii, apei, uleiurilor sau prafului, computerele industriale NOAX isi arata calitatea si valoarea zi de zi, indiferent de duritatea conditiilor mediului de functionare.
POWERVIEW POWERVIEW este o companie infiintata in 2004, avand sediul in Olanda dedicata integrarii imaginii, siguranta, retelistica si tehnologiei de recunoastere biometrica. Gama de produse oferite include: DVR, camere video, sisteme de recunoastere faciala, sisteme de recunoastere a amprentei.
VIDO VIDO, companie cu sediul in Austria, a fost infiintata in 1995, si este un fabricant profesionist pentru echipamente si accesorii CCTV. Avand echipa proprie de cercetare si dezvoltare, VIDO este un important furnizor de echipamente OEM pentru cele mai mari companii ce ofera solutii in domeniul sistemelor de securitate si CCTV. Gama larga de produse furnizate de VIDO cuprinde: camere speed dome, DVR-uri, camere CCD, lentile CCTV, monitoare, controllere, switcher-e si alte accesorii.