Companie

Infiintata in Romania in 1991, DEC-IT este o inovativa companie specializata in dezvoltatoare de solutii IT integrate si sisteme de securitate, avand cea mai vasta si indelungata experienta in acest domeniu. DEC-IT are un portofoliu impresionant de parteneri strategici care au beneficiat alegand nu doar solutiile noastre IT la cheie, ci si dezvoltarea integrata in sisteme IT complexe de management.

Ca dezvoltator de aplicatii software si integrator de sisteme, DEC-IT ofera solutii IT la cheie dezvoltate conform specificului fiecarui client, asigurand astfel indeplinirea tintita a nevoilor de management eficient al resurselor umane, automatizare si control al proceselor de business, securitatea organizatiei precum si eliminarea posibilelor situatii de frauda din afara sau din interiorul organizatiei.

Colaborarile externe directe, precum si solutiile proiectate si implementate de DEC-IT cu software-ul corespunzator dezvoltat integral de noi, printre care se evidentiaza cele mai noi solutii pentru stadioane si facilitati de agrement din Romania si chiar din Europa, au permis sustinerea pozitiei noastre de lideri pe piata solutiilor IT.

Garantia activitatii noastre o reprezinta clientii care au implementat deja cel putin una dintre solutiile create de noi.

Dezvoltare IT integrata. Clienti

Promovarea inovatiei tehnologice impreuna cu angajamentul echipei noastre de profesionisti au constituit dintotdeauna motorul dezvoltarii continue si sustinute a companiei noastre.

DEC-IT a implementat ca premiera in Romania, prima solutie de ticketing pentru ski cu tehnologie RFID (2004, Suior, Maramures), precum si prima solutie de ticketing pentru stadioane (2005, stadionul „Dan Paltinisanu” al FC Timisoara, cu tehnologie RFID). In 2007 DEC-IT a implementat pentru FC STEAUA Bucuresti (stadionul Ghencea) cea mai mare si cea mai complexa solutie de ticketing si acces la stadioane din Romania, incluzand extinderi pentru urmarirea spectatorilor, tripla supraveghere video, e-ticketing(din 2009), BI-ticketing (din 2009), si prepaid catering (in 2010).

Totodata, in portofoliul de solutii complet proiectate si implementate de DEC-IT se afla cea mai mare solutie combinata de supraveghere video, control acces si pontaj din Romania (2005, Transilvania General Import-Export, pentru platformele Sudrigiu-Rieni-Stei).

Certificari


Certificarile obtinute de DEC-IT impreuna cu aliantele cu parteneri internationali puternici sunt recunoasteri clare ale competentelor si expertizei noastre.

DEC-IT este partener certificat Microsoft Silver pentru competenta ISV/Software Solutions, si totodata este partener Microsoft Windows Embedded. In plus, DEC-IT este partener certificat Intel Gold Technology Provider si Registered Cisco Partener.

Totodata, recunoasterile partenerilor nostri sunt adresate si produselor pe care le dezvoltam: in urma testarilor realizate de Microsoft, aplicatia software KeyPont pentru solutiile de control acces si pontaj dezvoltata de DEC-IT, este inclusa in catalogul Microsoft al aplicatiilor software romanesti, fiind singurul produs Romanesc recomandat de Microsoft pentru solutiile de control acces si pontaj. In plus, KeyPont este verificat de IBM si inclus in portofoliul de solutii al programului Built On IBM Express Advantage™.

Pentru a veni in intampinarea clientilor sai, DEC-IT a implementat un sistem de management al calitatii obtinand certificarea ISO 9001:2008 de la IQNet.

Windows Embedded Partner
IBM express advantage Intel Channel Partner Program CISCO Registered Partner
ISO