Logo KeyPatrolSolutia pentru control rond patrula mobila, KeyPatrol, oferita de DEC-IT este destinata verificarii personalului care desfasoara activitati de patrulare in teren sau incinte, pe baza unui traseu si a unui program orar prestabilit.

Aplicatii specifice ale acesteia pot fi:

  • control al rondului personalului de paza insarcinat cu patrularea in punctele cheie ale perimetrelor monitorizate, spre exemplu platforme de productie, campusuri universitare, etc.,
  • control al rondului personalului de asistenta medicala in spitale,
  • control al mentenantei si inspectiei echipamentelor sau utilajelor aflate pe perimetre extinse,
  • control al traseelor de livrare marfuri, s.a.m.d.

In componenta acestei solutii se afla:

  • un terminal de mana pentru scanare, utilizat de personalul cu rol de patrulare
  • taguri RFID fixe, instalate in fiecare dintre punctele cheie care constituie traseul si care vor fi „vizitate” de personalul insarcinat cu patrularea.

Agentul de paza aflat in dreptul unui punct de verificare trebuie sa scaneze tagul RFID cu terminalul de scanare, pentru a marca vizitarea respectivului punct. Operatia de scanare are ca rezultat inregistrarea in terminalul de mana a codului de identificare al tagului instalat in punctul cheie vizitat, alaturi de data si ora scanarii. In acest fel, sistemul permite inregistrarea vizitelor realizate in punctele cheie ce se doresc a fi monitorizate prin patrulare, si oferind posibilitatea de a vizualiza exact momentul si modul in care a fost indeplinita monitorizarea de catre agentul (sau echipa) care a avut responsabilitatea realizarii rondului de patrulare.

Aplicatia software dedicata solutiei pentru control rond patrula mobila ofera:

  • posibilitatea de realizare a diverselor configurari ale sistemului - setari pentru terminalul de mana, taguri, ruta, salvarea, stergerea, analiza sau sortarea informatiilor despre patrula
  • generare a diverselor rapoarte utile managementului, referitoare la activitatile zilnice ale patrulei: locatiile precise care au fost vizitate de catre personalul insarcinat cu patrularea, timpii exacti la care s-au aflat pentru verificarea fiecarui punct de lucru, starea fiecarui punct de lucru („vizitat” sau „omis”), etc.

KeyPatrol este construita ca o solutie flexibila, sistemele putand fi reconfigurate in functie de necesitatile de control al rondului. Se pot implementa solutii complexe de urmarire care asigura colectarea si centralizarea datelor de pe trasee multiple, inclusiv din puncte aflate la distanta.