Logo KeyHOTELFluxul crescand de oaspeti, nevoia de fidelizare a clientilor, precum si necesitatea de a asigura un nivel sporit de securitate pretind o solutie inteligenta de control al accesului si managementul rezervarilor in cadrul fiecarui hotel care isi doreste numele asociat cu eleganta, calitatea serviciilor si siguranta.Dezvoltata ca sistem complex de management al accesului hotelier, solutia de acces pentru hoteluri, KeyHotel, realizata de DEC-IT, asigura atat managementul inteligent al rezervarilor, cat si securitatea oaspetilor hotelului, si eliminarea fraudelor la incasarea serviciilor de cazare.

Solutia cuprinde:

 • Sistem de rezervare si emitere carduri cu rol de cheie camere - instalat la receptie;
 • Sistem de acces - accesul in camerele de hotel, dar si la celelalte facilitati ale hotelului, se face in mod controlat:

  • usile camerelor sunt prevazute cu yale electronice elegante contactless, yalele sunt disponibile intr-o gama variata de modele la alegere: culoare aurie sau argintie, design clasic sau modern;
  • accesorii: montarea de echipamente pentru economisirea energiei electrice;
 • Sistem de software de management si baze de date – gestioneaza datele clientilor hotelului, informatiile referitoare la sosire/plecare, datele si orele de acces in camere, consumatiile efectuate la bar si restaurant, etc. Include si un sistem extins de raportare
 • Elemente de identificare ale clientilor sau personalului administrativ: carduri inteligente cu cip, avand cu rol de cheie pentru camerele hotelului.
  • Pentru personalul administrativ: solutia KeyHotel permite definirea unor carduri valide pe perioada nedefinita si cu drepturi de acces flexibile; posibilitate de integrare cu soluţia control acces si pontaj KeyPont, dezvoltata de DEC-IT, cardul de identificare al angajatului fiind unic.
  • Pentru clienti: cardul-cheie pentru acces in camera permite accesul clientilor si la facilitatile hotelului: piscina, sala de sport, usa exterioara, si chiar garajul sau bariera de iesire-intrare a parcarii – a se vedea solutia KeyTicket PARKING dezvoltata de DEC-IT. Ca facilitate superioara a cardurilor inteligente cu cip: cheia camerei de hotel poate deveni si „portofel electronic” inregistrand valorile consumatiilor clientului in incinta hotelului – a se vedea solutiile DEC-IT: KeyCafeBar, de gestiune pentru cafenea si bar, si KeyTicket POOL&SPA sau KeyTicket SKI – solutiile de ticketing pentru piscine si stranduri, respectiv partii de schi.
 • Optional: modulul de gestionare a salilor de conferinta, inclusiv posibilitatea de integrare a acestuia cu solutia KeyTicket EVENT, pentru ticketing si acces la conferinte, in vederea gestionarii organizarii conferintelor desfasurate in incinta hotelului – inscriere online a participantilor, control accesul participantilor in salile de conferinta sau la mesele servite in cadrul conferintei.

Beneficii:

 • KeyHotel se preteaza tuturor hotelurilor, indiferent de numarul de camere sau de intensitatea fluxului de oaspeti.
 • Control strict al incasarilor, eliminandu-se astfel fraudele la incasarea serviciilor de care au beneficiat clientii hotelului.
 • Solutia KeyHotel de acces hotelier si management rezervari, dezvoltata de DEC-IT, este strict securizata prin drepturi diferentiate de operare, functie de tipul de utilizator.
 • Facilitate aditionala: portalul pentru rezervari online, al carui design va fi adaptat paginii web existente a hotelului.