Seminarul Managementul si securitatea documentelor cu echipamente Konica Minolta a avut loc la Oradea, in premiera nationala

11 octombrie 2007

Sursa: Jurnalul de dimineata

DEC, impreuna cu KONICA MINOLTA Business Solutions Romania, au organizat seminarul intitulat "Managementul si securitatea documentelor cu echipamente Konica Minolta". Evenimentul este o premiera in Romania si a fost organizat ieri, 10 octombrie 2007, la Hotel Dacia Continental. Astfel au fost prezentate solutiile de securitate si accounting pentru printing, solutiile de print-on-demand, solutiile de printing ca si productie precum si solutiile de arhivare electronica propuse de Konica Minolta pentru mediul financiar-bancar, universitar, oftice, sau de productie a documentelor si nu numai. Cele trei solutii de securitate si accounting pentru printing prezentate sunt intitulate "PageScope Account Manager", "PCounter" si "SafeQ". Echipamentele care inglobeaza aceste solutii pot deservi pentru printarea la distanta cu efort si cost minim, printarea la volume mari, tranzactionala, personalizata, arhivare electronica personala sau partajata.

Tiberiu Helvei, coordonatorul proiectului iOOC and Solutions din cadrul Konica Minolta a prezentat obiectivele pe care solutiile propuse le pot atinge. "Oferim beneficii suplimentare in utilizarea echipamentelor de birou, raspundem solicitarilor companiilor cu management modern, cu sisteme complexe de raportare, audit fi contral.Un aspect foarte important este partea de raportare si audit in utilizarea echipamentelor. Printre obiectivele noastre se mai numara cresterea productivitatii muncii si reducerea costurilor de producere a documentelor", a explicat Tiberiu Helvei. Konica Minolta ofera solutii dedicate pentru reducerea costurilor si reducerea traficului inutil, alocarea costurilor pe departamente si proiecte, identificarea persoanelor care utilizeaza echipamentele, in ce scop, cand anume si ce echipament a folosit, limitarea accesului la echipamente si, fluidizarea traficului de documente. Tehnologia Konica Minolta este de cea mai inalta performanta. "Este prima companie care a introdus scanarea biostructurii degetului pentru solutii de securitate. Lucrurile au avansat foarte mult in acest domeniu. Oamenii tind sa progreseze cu solicitarile, iar noi, furnizorii, incercam sa acoperim aceste solicitari", a precizat Tiberiu Helvei.

Grupul de firme DEC este un jucator important pe piata IT de peste 16 ani, fiind una dintre primele companii private de IT din Romania. DEC este partea grupului de firme DEC, specializata in solutii IT pentru control acces, pontaj, ticketing, supraveghere video, SFA (solutii mobile pentru vanzari). DEC a implementat in premiera prima solutie ticketing pentru ski cu tehnologie RFID si prima solutie de ticketing solution pentru stadioane. Solutiile complet proiectate si implementate de DEC se afla cea mai mare solutie combinata de supraveghere video, control acces si pontaj din Romania. Competentele DEC sunt atestate de partenerii internationali ai companiei. Astfel, DEC are statutul de Microsoft Gold Certified Partner, ceea ce reprezinta cel mai inalt nivel de parteneriat cu Microsoft. Printre partenerii DEC se mai numara nume celebre pe piata IT din intreaga lume, nume precum Intel, IBM si FujitsuSiemens.

inapoi la lista articolelor